ME-TIME

HEB JE CONTINU HET GEVOEL TE WEINIG TIJD VOOR JEZELF TE HEBBEN?

HEB JE WEL EENS BETER IN JE VEL GEZETEN?

WIL JE DIT doorbreken MAAR heb je GEEN IDEE HOE EN VOORAL… WANNEER?!

Speciaal voor de mama die zich in bovenstaande herkent, bied ik het 1 op 1 coachprogramma ME-TIME aan.

Een coachprogramma bedoeld voor de mama die hulp kan gebruiken om in haar overvolle leven weer ruimte voor zichzelf te creëren.

Lieve mama, wil jij niet alleen voor anderen maar ook weer voor jezelf zorgen? Heb je behoefte aan ruimte, lucht, een luisterend oor, motivatie en inspiratie? Dan is ME-TIME perfect voor jou.

 

Klinkt dit je als muziek in de oren?

Het programma duurt 3 maanden en start met een diepte-sessie van 2 uur waarbij we alles dat relevant is om beter voor JOU te zorgen, naar boven halen. Gevolgd door 4x 1-op-1 sessies van 75 minuten waar wij samen dieper ingaan op verschillende onderwerpen, toegespitst op jouw situatie. Daarnaast ontvang je van mij om de week een persoonlijke inspirerende tip in je mailbox én sta ik voor jou paraat via whatsapp en email voor dagelijkse vragen.

 

Een basis voor de rest van je leven!

ME-TIME leidt niet alleen tot een nieuwe start, maar ook tot een basis voor de rest van je leven. Je ontdekt onder meer hoe je jouw tijd en energie door de dag heen beter kunt managen. Hoe je een fijne werk / family / me-time balans creëert en hoe voeding en beweging kunnen bijdragen aan meer energie. We focussen op future-goals en de kunst van het omdenken. Hierbij zal alles toegespitst zijn op jouw unieke behoeften.


2 vliegen in 1 klap?

Ik ben ook een jonge mama én vrouw vol ambities en verlangens! Dus ik begrijp jou en ik weet hoe kostbaar die spaarzame tijd voor jezelf is.

Mijn praktijk zit in Amsterdam Zuid, op 5 minuten van het Vondelpark. Wanneer jij de sessie graag zou combineren met een wandeling of met een (korte) work out samen met mij in het Vondelpark, dan is dat ook mogelijk! Dit kunnen wij vooraf of per sessie met elkaar afstemmen.

 

WAT KRIJG IK?

 

Een traject heeft een duur van 3 maanden.

 

1-OP-1 SESSIES
1 dieptesessie á 2 uur
4 coachsessies á 75 min

TIPS & TRICKS
Om de week een
persoonlijke tip
in jouw mailbox

DAGELIJKS ADVIES
Bereikbaarheid per
whatsapp en mail voor
dagelijkse vragen

KOSTEN

JOUW INVESTERING IN JEZELF

Voor dit traject van 
3 maanden zijn de totale kosten €570.
Betaling in 3 termijnen is mogelijk.

MEER INFO?

Coaching is mensenwerk en een klik is super belangrijk.

Is je interesse gewekt? Mail me dan via seschuitemaker@gmail.com. Dan plannen we een vrijblijvende kennismaking in!